Medlemssegling 2016

Resturangsafari med Albanus den 19 – 21 augusti
För att gädja Skeppsföreningen Albanus medlemmar (lätt att bli ny medlem) ordnar vi en resturangsafari med start fredag 19 aug med start från Långnäs kl 17. Vi siktar på gemensam transport dit.
Program:
Vi seglar till Sottunga och får middag på Salteriet i gästhamnen ca kl 19. Salteriet fick mycket beröm bland båtfolk senaste sommar. På Sottunga hinner man med ett landbesök före avgång. Albanus övernattar i Sottunga och seglar sedan ut mot Delet och tillbringar lördagen med att segla efter vindarna och tillaga o äta en god lunch ombord.
På eftermiddagen styr skutan mot Bärö och Glada Laxen där Henrik Beckman ser till skutans hungriga deltagare får en god middag. Här finns möjlighet till bastu. Söndag morgon seglar skuta via Vårdö till Sjökvarteret och planerad ETA är ca kl 16.
Resan kostar 90€ för medlemmar, icke medlemmar kan vid bokningstillfället lätt bli medlem. I priset ingår 2 morgonmål och luncher som man gemensamt lagar ombord.
Resturangbesöken betalar man själv på plats och vi ser till att det finns specialerbjudanden till Albanus. Likaså med bastun på Glada Laxen.
Anmälningar och frågor till Albanuskontoret albanus@aland.net  eller 04570450013  eller till Henrik Engblom 0408314397, henrikengblom2@gmail.com eller på Facebook